Gràcies per fer possible el III Aplec antifeixista al Guinardó 2023

Gràcies a totes les persones que heu col·laborat i assistit al III Aplec Antifeixista al Turó de la Rovira. Les columnes van sortir com els altres anys dels punts de trobada. Al Guinardó ens van acompanyat els Trons del Baró la millor batukada del barri -> @trons_del_baro.

I sobretot agrair a Jordi Martí Rueda autor de “Brigadistes.Vides per la llibertat” de l’Editorial Tigre de Paper per la tasca de recuperació de la memòria històrica de les Brigades Internacionals i al Rap combatiu d’ACROS -> @acros_vsc i a totes les persones que ens vau acompanyar en aquest homenatge el passat diumenge 29 de gener.

Per tercer any, coincidint amb l’aniversari de l’entrada de les tropes feixistes de Franco a Barcelona, hem fet l’Aplec Antifeixista amb l’objectiu d’homenatjar als i a les lluitadores antifeixistes i mantenir la memòria històrica i reivindicar la lluita antifeixista tant vigent i necessària a dia d’avui.

L’acte va finalitzar amb un vermut que va organitzar la Bullanga i un dinar que va organitzar Arran Horta Guinardó.

Contra el feixisme i el racisme, per la llibertat de totes les persones i dels pobles, per l’internacionalisme, pel feminisme, per l’emancipació de la classe treballadora.

Gràcies als col·laboradors per fer possible l’aplec i fins l’any vinent companys !! Visca la lluita antifeixista!

Col·laboradors: Ateneu Independentista i Popular de Gràcia “La Torna”, Ateneu Popular d’ Horta “La Bugadera”, Ateneu Independentista i Popular del Guinardó “La Bullanga”, Arran Guinardó, Arran Horta, Endavant Horta-Guinardó, ESKAPULATS, L’Analògica, Endavant de Gràcia, Arran de Gràcia, Ateneu Independentista de Gràcia “La Barraqueta”, Sindicat d’Habitatge de Gràcia, Llibertàries Zona Nord, Kasa de la Muntanya, Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s